utorak, 19. srpnja 2022.

# - UAC i linkovi


#UPDATE 1

Za sve diskografije, albume ili pjesme za koje želite link dovoljno je samo da ostavite svoj email u komentar koji neće niko drugi vidjeti sem mene, i link će te dobiti na email. Drugačije ne mogu linkove da dijelim a razlog sam naveo hiljadu puta. Mnogo je materijala da bi se uploadovo iznova i iznova kad se linkovi sruše. Ovako su mi preživjeli linkovi još od augusta prošle godine, a javno kad su ostupni ne mogu opstat ni 2 semice. Da dodajem javne linkove ne mogu a i ne želim, nema potrebe da mi više pišete oko toga, stanje je takvo kakvo je.
       Hvala na razumjevanju.

#UPDATE 2

      Za sve komantare koje želite ostaviti ispod željenog posta (diskografije/UAC) morate kliknuti na naslov posta i pojavit će vam se opcija za komentiranje. Vrlo je jednostavno, recimo za "Gretta Unofficial Album Collection" samo kliknete na taj naslov i komentari ce biti tu.


#UPDATE 3

      Kada se registrujete na DISQUS i tamo upišete svoj email i ime, to ne znaci da ja mogu vidjeti taj email. Nego pomocu tog profila ostavite ponovo svoj email u komentar tako da ga ja mogu vidjeti, jer vidim da dosta vas se registruje samo na disqus i trazi link bez da upise email ponovo u koemntar. Jer ja drugacije ne mogu vidjeti vas email.

#UPDATE 4

      Linkove mi ne tražite preko emaila, i zamolio bih vas da mi ne odgovarate na email koji dobijete u kojem se nalaze linkove, jer na taj način meni otežavate prosljedjivanje istih. Sve pohvale i kritike mozete napisati ovdje na blog, na email sam dobio dosta zahtjeva koje ne želim ni da čitam više, tako da jedino ispunjavam zahtjeve za linkove ovdje na blogu ili fb stranici za koju imate link gore. 

#UPDATE 5

U zadnje vrijeme sam dobio par zahtjeva od različitih osoba na blogu,da podjelim link il sl.,pa želim ovim putem da obnovim ovaj post kako bi svi mogli vidjeti kako i na koji način se dolazi do linkova. A i želim da se ispričam za sve one koji čekaju neke linkove duže vrijeme,jer postoji problem sa nekim diskografijama koje su obrisane pa ih moram obnoviti a za to nemam vremena puno. Ali 98% diskografija je na serveru,mali je broj onih koje su obrisane. 
Zadnej vrijeme nisam imao vremena za blog,pa sam se malo aktivirao ovi dana,naravno ne baš dovoljno jer još uvijek vremena nemam. Slobodno pišite u komentare sve što vam paše/ne paše na blogu,prijedloge i zahtjeve. 

#UPDATE 6

Čisto da se podsjetimo. U zadnje vrijeme dobijam dosta zahtjeva bez da ljudi znaju kako se dolazi do linka i kako blog funkcioniše. Obnova ovog psota je samo da se podsjetimo. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.