utorak, 1. svibnja 2018.

Galija Diskografija (1979-2010)


Part I - Galija (1979-1988) 

  • Galija (1979) - Prva Plovidba
  • Galija (1980) - Druga Plovidba
  • Galija (1982) - Ipak Verujem U Sebe
  • Galija (1984) - Bez Naglih Skokova
  • Galija (1986) - Bubanj I Bas (Singl)
  • Galija (1986) - Digni Ruku
  • Galija (1988) - Daleko Je Sunce

Part II - Galija (1989-1994)
  • Galija (1989) - Korak Do Slobode
  • Galija (1991) - Istorija Ti i Ja
  • Galija (1991) - Ni Rat Ni Mir - Odlomci Iz Triologije 1987-1991
  • Galija (1991) - Pravo Slavlje (Singl)
  • Galija (1992) - Jednom U Sto Godina (Singl)
  • Galija (1994) - Karavan

Part III - Galija (1996-2010)
  • Galija (1996) - Trinaest
  • Galija (1997) - Voleti Voleti
  • Galija (1998) - Ja Jesam Odavde
  • Galija (1999) - Južnjačka Uteha
  • Galija (2004) - Dobro Jutro, To Sam Ja
  • Galija (2010) - Mesto Pored Prozora

Nema komentara:

Objavi komentar