utorak, 1. svibnja 2018.

Marko Perković Thompson Unofficial Album Collection Vol. 01





Marko Perković Thompson Diskografija (1992-2003)

  • Marko Perković Thompson (1992) - Bojna Čavoglave (Singl)
  • Marko Perković Thompson (1992) - Moli Mala
  • Marko Perković Thompson (1995) - Vrijeme Škorpiona
  • Marko Perković Thompson (1996) - Geni Kameni
  • Marko Perković Thompson (1998) - Vjetar S Dinare
  • Marko Perković Thompson (2002) - E, Moj Narode
  • Marko Perković Thompson (2003) - Sve Najbolje (1991. - 2003.)

Nema komentara:

Objavi komentar