ponedjeljak, 16. listopada 2017.

Zoran Predin & Matija Dedić (2016) - Tragovi U Sjeti 2


Tracklist:
01. Moja Voda
02. Sve Što Želim U Ovom Trenutku
03. Nadvožnjak Za Trnje
04. Šta Će Mi Život
05. Gdje Poljupci Krote Lava
06. Zažmuri
07. Čekaj Me
08. Lela Vranjanka
09. Potraži Me U Predgrađu
10. Nebeska Tema
11. Odmah Kaži Da
12. Odlazak

Download

Zoran Predin & Matija Dedić (2011) - Tragovi U Sjeti


Tracklist:
01. Još Jedan Prođe Dan
02. Jesen U Meni
03. Te Noći Kad Umrem
04. Magla
05. Ti Si Mi U Krvi
06. Tvoje Nježne Godine
07. Azra
08. Šta Bi Mi Bez Nas
09. Što Te Nema
10. Galeb I Ja
11. Priča O Vasi Ladačkom
12. A Sad Adio

Download

Divanhana (2013) - Bilješke iz Šestice




Tracklist:
01. Emina
02. Razbolje Se Šimšir List
03. Crven Fesić
04. Ko Se Ono Brijegom Šeće
05. Oj, Ovčarče
06. Grana Od Bora
07. Star se Ćurčić pomamio
08. Evo Srcu Mome Radosti
09. Goranine, Ćafanine
10. Ashun Daje Mori
11. Ajde Jano
12. Uspavanka

Download

Šinobusi (2013) - Nebo Od Skaja


Tracklist:
01. Vazduh
02. Kuća Ljubavi
03. Bio Sam Tu
04. Naš Dan
05. Skačem Visoko
06. Greed
07. Iz Drugog Ugla
08. Potera
09. Ćorav Sokak
10. Noonism
11. Ko Zna
12. Ponekad
13. Lion'S Garden
14. Odlazak

Download

Razni Izvođači (2016) - Ženski Element


Tracklist:
01. Kezz - Moma
02. Ona Je Rijeka
03. In Absentias - Far Out
04. Dexter - Bluz Mrtvog Čoveka
05. Ništa - Juče Je Danas
06. Jack Napes - Ponovo Ja
07. Katarina i Ljubica Duo - Sedef
08. Preduzeće Za Muzičku Reciklažu - Moj Milane
09. Scordisci - Birdie's Song
10. Memento - Džabe
11. Floridus - Bolje Nego Juče
12. Random - Stoner
13. El Ritmo - Srećan Put
14. Hecrenšlus - Čili

Download

Orest (2015) - Iza Ogledala


Tracklsit:
01. Alkohol
02. Organe Mi Daj
03. Srce
04. Moj Život Je Mala Greška
05. Strah
06. Heroin
07. Iza Ogledala
08. Ogledalo
09. Vernik
10. Kap Sa Neba

Downlaod

Fjorsvartnir (2015) - Mzoraxc' Forbandelse


Tracklsit:
01. Ravneskrig Og Ulvehyl
02. Nordens Genopstandelse
03. En Rejse Igennem Fortidens Riger
04. Riget
05. Mzoraxc - Mødet Med Underverdenen
06. Krigssat
07. Det Sidste Slag
08. Valkyrie

Download

Fjorsvartnir (2012) - Legions Of The North


Tracklist:
01. Begyndelsen
02. Legions Of The North
03. Levende Begreavet
04. Nat Og Dag
05. True Elite
06. Den Sidste Rejse

Download

Fjorsvartnir (2010) - A Praise To My Ancestors Preponderance (Demo 2010)


Tracklist:
1. Bifrost (Intro)
2. A Psalm Of Embeeded Hate
3. Battles Against the South
4. The Blood of Our People
5. A Praise to My Ancestors Preponderance
6. Togt
7. Rimfakses Færd
8. Bifrost (Outro)
9. I kampens hede

Download

Counterfate (2015) - Chasing Life


Tracklist:
01. Checkmate
02. Ghosts
03. Dead Inside
04. Chasing Life
05. La Resistance
06. The Well
07. Riot House
08. Road Back Home
09. Smokescreen State
10. Two Halves Of One Heart

Download

nedjelja, 15. listopada 2017.

Šinobusi (2017) - Ljubav I Dalje Diše


Tracklist:
01. U Nevreme
02. Preko Polja, Pa U Brda
03. Čudno Voće
04. Ljubav I Dalje Diše
05. Boka
06. Začaran Krug
07. Iz Drugog Života
08. Dečaci
09. Hop (Instrumental)
10. Genetski Modifikovana Osećanja
11. Pauk Tišine
12. Crna Dirka
13. Vučedolska (Instrumental)

Download

Šinobusi (2005) - Nekad Jurimo Kroz Polja, A Nekad Stojimo U Stanicama


Tracklist:
01. Lowlanders Blues
02. U Rano Jutro Opet Budi Me Dan
03. In The Bottle
04. Boli I Mene
05. Kraj Jezera
06. Pakleni Dan
07. Kada Švrake Bulje U Mene
08. Catch The Chicken
09. Sećanje Na Srem
10. Poražen U Svom Kaputu
11. Bela Tačka

Download

EYOT (2017) - Innate


Tracklsit:
1. Veer
2. Helm
3. Mountain
4. Perun
5. Canon of Insolation
6. Ramonda Serbica
7. Innate

Download

EYOT (2010) - Horizon


Tracklist:
01. Far Afield
02. Stone Upon Stone Upon Stone
03. If I Could Say What I Want To Say
04. All I Want To Say
05. Surge
06. 3 Months Later
07. Horizon
08. Whale Song
09. It's Time To Go Home

Download

subota, 14. listopada 2017.

TBF Diskografija (1997-2015)



TBF Diskografija Part I (1997-2007)

  • TBF (1997) - Ping-Pong - Umjetnost Zdravog Đira
  • TBF (2000) - Uskladimo Toplomjere
  • TBF (2004) - Maxon Universal
  • TBF (2007) - Galerija Tutnplok



TBF Diskografija Part I (2010-2015)

  • TBF (2010) - Perpetuum Fritule  TBF - Unplugged
  • TBF (2011) - Nostalgično Fantastično
  • TBF (2011) - Pistaccio Metallic
  • TBF (2015) - Danas Sutra

petak, 13. listopada 2017.

Massimo (2004) - Vještina


Tracklist:
01. Bacila Je Sve Niz Rijeku
02. Gdje Je Ljubav
03. Gracija
04. Libar
05. Loše Vino
06. Moja Voda
07. Ne Plači
08. Odjednom Ti  Sa Meritas
09. Razlog
10. Sjaj U Tami
11. Sjaj U Tami  Pop Mix
12. Stine
13. Stranac U Noći Feat. Nina Badrić
14. Tajna Vještina

Download

četvrtak, 12. listopada 2017.

Elemental Diskografija (2000-2016)



Part I - Elemental Diskografija (2000-2008)

  • Elemental (2000) - Moj, Njegov I Njen Svijet
  • Elemental (2002) - Tempo Velegrada - Demiurg
  • Elemental (2004) - Male Stvari (Singl)
  • Elemental (2005) - Male Stvari
  • Elemental (2008) - Live @ Izštekani • 10 Godina


Part II - Elemental Diskografija (2008-2016)

  • Elemental (2008) - Pod Pritiskom
  • Elemental (2010) - Luna (Singl)
  • Elemental (2010) - Vertigo
  • Elemental (2013) - U Redu Je
  • Elemental (2016) - Tijelo


Massimo (2006) - Vještina II


Tracklist:
01. Da Mogu
02. Pristao Sam Bit Ću Sve Što Hoće
03. Kažu
04. Samo Za Tvoje Oči
05. Dođi
06. Melankolija (ft. Kaliopi)
07. Sve Će To Mila Moja Prekriti Ruzmarin, Snjegovi I Šaš
08. Tu Na Mojim Rukama
09. Prokleto Dobro Znam
10. Zagrli Me
11. Karta Devera
12. Mi Nismo Sami
13. Pokreni Me
14. Izdaleka

Download

Ivo Fabijan (1988) - Mene Milka Voli


Tracklist:
01. Džepovi Mi Prazni
02. Mene Milka Voli
03. Australijo
04. Potočić Maleni
05. Hercegovino
06. Dala Si Mi Život
07. Miluj Me Po Leđima
08. Kavanska Pjevačica
09. Dalmacijo, Zagoru Ti Ljubim
10. Dječakovo Pismo

Download

srijeda, 11. listopada 2017.

Slaptrap (2008) - Mlad I Perspektivan


Tracklsit:
01. Komentator
02. Prodaj Se
03. Funk Antena
04. Svako Ima Nešto Da Objasni
05. Znak Pored Puta
06. Prigradski Superstar
07. Majke Mi
08. Apač I Lasta Iz Fis Mola
09. Ljubavna
10. Ja Nisam Lenj
11. Neprilagođen
12. Opasne Devojke
13. Dilema

Download

Chui (2015) - Third Sun From The Stone


Tracklist:
01. What Tomorrow Brings Today
02. Terminator Theme
03. Riding Rocket
04. Third Sun From The Stone
05. Shape Shifter
06. Will I Everr See You Again
07. Can We Be Friends (Koolade Remix)
08. Okrenuli Smo Leđa Suncu (ft. Fil TIlen)

Download

Chui (2013) - The Second Arrival


Tracklsit:
1. Chui's Waltz
2. Venus Vs Mars
3. Hypnodrome
4. Can We Be Friends
5. Umfufu
6. Bedtime Story
7. Kalelarga - Tribute To Krešimir Ćosić
8. Chui Is Here To Stay

Download

Chui (2012) - Chui


Tracklist:
1. Punch
2. In Memory Of Drum'n'Bass
3. Night
4. Sea Suite
5. Chui Radio
6. Heal Me

Download

Stuttgart Online (2015) - Štutgart Na Vezi


Tracklsit:
01. Zašto Ćutiš Kada Mnogo Toga Znaš (ft. Oliver Svilan)
02. Da Je Nađe (ft. Dragan Knežević)
03. Bolje Da Mi Veruješ Na Reč (ft. Demir Ahmetović)
04. Najbolji Sin (ft. Demir Ahmetović)
05. Korak Dalje (ft. Cane, Bomla i Mikša)
06. Ljudi Od Reči
07. YU Rock

Download

Stuttgart Online (2012) - Prava Stvar


Tracklist:
01. Prava Stvar
02. O Komšijama
03. Krađa
04. Skeptik
05. Na Žici
06. Radna Verzija
07. Šta Ću Biti Kad Porastem
08. Ponekad Sreća Ulepša Dan
09. Toplo - Hladno
10. Planeta Mars
11. Akosenežuriš

Download

Stuttgart Online (2009) - Radost Svakom Domaćinstvu


Tracklist:
01. Dva Miliona Ljudi
02. Sad ili Nikad
03. Muzika Je Važna
04. Superheroj
05. Oni i Mi
06. Grlo
07. Mlad i Gnevan
08. Kompjuter i Ja
09. Pošteni Ljudi
10. Mirko
11. Malo Veći
12. Crna Ovca
13. Poslednji u Nizu
14. Oštar Jezik
15. Kao Šarlo
16. 25° C

Download

utorak, 10. listopada 2017.

Duo Niko-Bego (1972) - Pjesma Umjesto Cvijeća (Singl)


Tracklsit:
01. Pjesma Umjesto Cvijeća
02. Bolno Srce Plače

Download

Chui (2014) - Can We Be Friends - Koolade Remix (Singl)



Download

Chui (2017) - Tebi Putujem (ft. Josipa Lisac) (Singl)



Tracklist:
01. Tebi Putujem (ft. Josipa Lisac)
02. Tebi Putujem (Radio Edit) (ft. Josipa Lisac)

Download

Galija Diskografija (1979-2010)


Part I - Galija (1979-1988) 

  • Galija (1979) - Prva Plovidba
  • Galija (1980) - Druga Plovidba
  • Galija (1982) - Ipak Verujem U Sebe
  • Galija (1984) - Bez Naglih Skokova
  • Galija (1986) - Bubanj I Bas (Singl)
  • Galija (1986) - Digni Ruku
  • Galija (1988) - Daleko Je Sunce

Part II - Galija (1989-1994)
  • Galija (1989) - Korak Do Slobode
  • Galija (1991) - Istorija Ti i Ja
  • Galija (1991) - Ni Rat Ni Mir - Odlomci Iz Triologije 1987-1991
  • Galija (1991) - Pravo Slavlje (Singl)
  • Galija (1992) - Jednom U Sto Godina (Singl)
  • Galija (1994) - Karavan

Part III - Galija (1996-2010)
  • Galija (1996) - Trinaest
  • Galija (1997) - Voleti Voleti
  • Galija (1998) - Ja Jesam Odavde
  • Galija (1999) - Južnjačka Uteha
  • Galija (2004) - Dobro Jutro, To Sam Ja
  • Galija (2010) - Mesto Pored Prozora

Letu Štuke (2017) - Bože Zdravlja (Singl)



ponedjeljak, 9. listopada 2017.

Sergio Pavat (1982) - Volio Sam Udatu Ženu (Singl)


Tracklist:
01. Volio Sam Udatu Ženu
02. Anne Mary

Download

Waitapu (2017) - Hortus


Tracklist:
1. Oglas
2. Twisted Choban
3. Chrom Dioxid
04. Deca, Moja Deca
5. Cat Under A Helmet
6. Jeux
7. Safe Zone
8. Chapter Zero

Download

Ti, Ja I Moja Mama (2017) - Gurni Me U Valove


Tracklist:
01. Pusti Novce I Bježi
02. Plan Za Bijeg
03. Jako Sam Mala
04. Gurni Me U Valove
05. Sjećaš Se One Oluje

Download

Razni Izvođači (2017) - Karlovačko RockOff 2017


Tracklist:
01. Audio Detektiv - Malo Vremena Za Nas
02. Manntra - Ne Laži
03. Cubies - Ti Je Ne Voliš
04. EOT - Nepravda
05. Ti, Ja I Moja Mama - Teška Kao Dno
06. Garage In July - Garage In July
07. Scarlet Notes - Sneni Grad
08. Mirna - Zašto
09. Matt Shaft - Budi Radostan
10. Mel Camino - Novo Vrijeme
11. Nezahvalnici - Sunce Jutarnje
12. Jam Ritual - Uranjam
13. Dosh Lee - Bezbolan Prekid (ft. MS Bing)
14. Mjuzikl - Marilyn Monroe
15. DNO - Ti Si Ta
16. Harvo Jay - Zapad
17. The Miceks - Mr.Boong
18. Brain Holidays - Proljeće

Download

Pogonbgd (2017) - Pogonophobia


Tracklist:
01. PogonBGD
02. Ja Biću Tu
03. Haos Je Život Moj
04. Pustinja
05. Moj Svet
06. U Redu (ft. Dragoljub Crnčević Crnke)
07. Vetrenjače
08. Vagoni
09. Sjeban
10. Znak

Download

Old Night (2017) - Pale Cold Irrelevance


Tracklist:
01. The Last Child Of Doom
02. Mother Of All Sorrows
03. Thieves Of Innocence
04. Architects Of Doom
05. Something Is Broken
06. Contemptus Mundi

Download

Dudlaši (2014) - Blues Do Jaja


Tracklsit:
01. Bacam Čini Na Tebe
02. Blues Do Jaja
03. Bombon
04. Disco
05. Happy Sunday (Instrumental)
06. Srce Kaže Koči
07. Kopaj
08. Popet Ću Se Na To Brdo
09. Primarijus
10. Ž-Ten
11. Želim Da Želiš I Ti

Download

DragonFly (2007) - Vjerujem U Ljubav (Singl)


Tracklist:
01. Vjerujem U Ljubav (ft. Dado Topić)
02. Vjerujem U Ljubav (Unplugged) (ft. Dado Topić)

Download

Matija Dedić (2015) - Matija Svira Arsena


Tracklist:
01. Glembajevi (Naslovna Tema)
02. Ni Ti Ni Ja
03. U Registraturi (Naslovna Tema)
04. U Registraturi (Laura)
05. Sve Što Znaš O Meni
06. Kuća Pored Mora
07. Moderato Cantabile
08. Zaludu Me Svitovala Mati
09. Tvoje Nježne Godine
10. Dida Moj
11. Razgovor S Konobarom
12. Ne Plači (ft. Miroslav Tadić)

Download