nedjelja, 18. veljače 2018.

Garavi Sokak (2015) - Zlatna Kolekcija


Tracklist:
Garavi Sokak (2015) - Zlatna Kolekcija CD 1
01. Teci, Teci Dunave
02. Skeledžija
03. Ružmarin
04. Kao Ja
05. Jedina Vilo
06. Ti Znaš
07. Dobro Je
08. Šampanjac
09. Doviđenja Tugo
10. Ponekad
11. Ko Te Ima Taj Te Nema
12. Svako Ima Nekog Koga Više Nema
13. Cicija
14. Od Tankog Stakla Moj Je Svet
15. Ja Plačem Samo Kada Ljuštim Luk
16. Paradajz
17. Zrnce Ljubavi
18. Retrovizor
19. Da Mogu Da Zaboravim
20. Kad Su Stvari Same


01. Kad Sunce Noćas Zažmiri
02. Neko, Neko Ko Je Daleko
03. Biće Bolje Ako Budeš Tu
04. Ja Bih Za Tebe Dao Sve
05. Ići Ćeš U Zatvor
06. Da Li Me Voliš Ili Ne
07. Da Sam Znao Kol'ko Košta Ljubav
08. Mornari Sanjaju More
09. Ajde Dođi Mi
10. Emotivna Greška
11. Živim
12. Ćiri Bu Ćiri Ba
13. Na Temerinskom Vašaru
14. Sagradićemo Brod
15. Zašto Zašto Srećo
16. Ako Tebe Ljubit Nesmem
17. Za Mene Kasno Je Već
18. U Perlezu Stao Voz
19. Takav Je Život Mala Moja
20. Ko Te Ima Taj Te Nema

Download 

Drum'n'Zez Unofficial Album Collection




Drum'n'Zez Unofficial Album Collection
  • Drum'n'Zez (2007) - Iz Slane Vode
  • Drum'n'Zez (2008) - Dunava Ukus
  • Drum'n'Zez (2012) - Mi Smo U Parku
  • Drum'n'Zez (2016) - Talas Sreće (Singl)

Psihomodo Pop (2017) - Live Unpljugd Gavella 2


Tracklist:
01. Natrag U Garažu (Live Unpljugd Gavella 2)
02. Telegram Sam (Live Unpljugd Gavella 2)
03. Kad Sam Imao 16 (Live Unpljugd Gavella 2)
04. Ja Sam (Live Unpljugd Gavella 2)
05. Bomba (Live Unpljugd Gavella 2)
06. Nema Nje (Live Unpljugd Gavella 2)
07. Rano Jutro (Live Unpljugd Gavella 2)
08. Totalno Sam Lud (Live Unpljugd Gavella 2)
09. Frida (Live Unpljugd Gavella 2)
10. Bunim Se, Bunim Se (Live Unpljugd Gavella 2)
11. Ponekad (Live Unpljugd Gavella 2)
12. Lagano Padam (Live Unpljugd Gavella 2)
13. Ona Odlazi (Live Unpljugd Gavella 2)
14. Boby (Live Unpljugd Gavella 2)
15. Tužni Lutak (Live Unpljugd Gavella 2)
16. Bejbi (Live Unpljugd Gavella 2)
17. Ja Volim Samo Sebe (Live Unpljugd Gavella 2)
18. Osjećam Se Haj (Live Unpljugd Gavella 2)
19. Ona Ludo Pati (Live Unpljugd Gavella 2)
20. Mila (Live Unpljugd Gavella 2)
21. Pinokio (Live Unpljugd Gavella 2)
22. Ramona (Live Unpljugd Gavella 2)
23. Nebo (Live Unpljugd Gavella 2)
24. Sexy Magazin (Live Unpljugd Gavella 2)
25. Supstance (Live Unpljugd Gavella 2)
26. Donna (Live Unpljugd Gavella 2)
27. Iste Stvari (Live Unpljugd Gavella 2)
28. Leteći Odred (Live Unpljugd Gavella 2)

Download

Vlatko Stefanovski (2017) - Mother Tongue


Tracklist:
01. Bistra Voda
02. Makedonsko Devojče
03. Uspavanka Za Radmilu M.
04. Zošto Si Me Majko Rodila
05. Jano, Mori
06. Ogreala Mesečina
07. Pelistersko Oro
08. Kasapsko Oro
09. Dimitrijo, Sine Mitre
10. More Sokol Pie (ft. Rade Šerbedžija)

Download

Zemlja Gruva (2016) - Šta Stvarno Želiš


Tracklist:
01. Đango
02. Jedan Dan
03. Jednom Je Sada
04. Ljubav I More
05. Mama
06. Plodni Dan
07. Ptice Znaju Da Je Kraj
08. Sudopera
09. Tuga
10. Vucibatina

Download 

Rade Šerbedžija (2002) - Orihi Orihi (Ft. Livio Morozin & Dario Matusic)


Tracklist:
01. Orihi Orihi
02. Fijolica
03. Bilo Pa Proslo
04. Gumbelijum Roža
05. Povratak Ratnika
06. Giovanin
07. Oj Sončece Sončece
08. Ljuba Ivanova
09. 1914
10. Deklica
11. Djordji Djordji
12. Nocoj Igramo Za Vas
13. Filipa Kljajiča 32

Download 

Šinobusi (2017) - Ljubav I Dalje Diše


Tracklist:
01. U Nevreme
02. Preko Polja, Pa U Brda
03. Čudno Voće
04. Ljubav I Dalje Diše
05. Boka
06. Začaran Krug
07. Iz Drugog Života
08. Dečaci
09. Hop (Instrumental)
10. Genetski Modifikovana Osećanja
11. Pauk Tišine
12. Crna Dirka
13. Vučedolska (Instrumental)

Download

Alisa (2001) - Alisa


Tracklist:
01. Boško Buha
02. Žena
03. Cigareta
04. Sećanja
05. Klinika
06. Nema Leka Za Čoveka
07. Dođeš
08. Sanja
09. Kesteni
10. 1389
11. Da Li Si Čula Pesmu Umornih Slavuja
12. Nećemo Na Kolena
13. Viva La Revolucion
14. Ne Mogu Da Sanjam
15. Skidam Košulju Da Legnem
16. Ogledalo
17. Mi Nismo Deca Sreće
18. Nema Ni Q

Download 

Šinobusi (2013) - Nebo Od Skaja


Tracklist:
01. Vazduh
02. Kuća Ljubavi
03. Bio Sam Tu
04. Naš Dan
05. Skačem Visoko
06. Greed
07. Iz Drugog Ugla
08. Potera
09. Ćorav Sokak
10. Noonism
11. Ko Zna
12. Ponekad
13. Lion'S Garden
14. Odlazak

Download 

Malehookers (2013) - Mašina


Tracklist:
01. U Dobru I Zlu
02. Nepokoren Grad
03. Romantika Je Kriva Za Sve
04. Balkan Blues
05. Okvir Od Krede
06. Gun
07. Koplje Ljubavi
08. Pala Si U Moje Ruke
09. Predmet Obožavanja
10. Mašina
11. Poštena Smrt
12. Tko Je To Zlo

Download 

Malehookers (1998) - Ruke Gore, Ovo Je Pljačka


Tracklist:
01. Supernov
02. Ja Nikog Ne Volim
03. Normalno
04. Oholo Srce
05. Helena
06. K
07. Monstrum Ispod Kreveta
08. Minuta Šutnje
09. Prevara
10. Čudna Šuma
11. Kučka
12. Priča Bez Kraja
13. Božja Laž
14. Komad Mene
15. Ovo Nije Rock'N'Roll

Download

Mile I Putnici (2001) - U Dva Oka


Tracklist:
01. K'o Da Se Bog Zna Što Nije Desilo
02. Okrenuo Sam Tvoj Broj
03. Ptica
04. Maslina
05. U Dva Oka
06. Simboli
07. Samo Kad Hodam Sam
08. Dolje Je Bolje
09. Sto Ljudi Na Dan
10. Ovih Ću Par Stanica (Gastarbajterska)

Download 

četvrtak, 15. veljače 2018.

Stuttgart Online (2009) - Radost Svakom Domaćinstvu


Tracklist:
01. Dva Miliona Ljudi
02. Sad ili Nikad
03. Muzika Je Važna
04. Superheroj
05. Oni i Mi
06. Grlo
07. Mlad i Gnevan
08. Kompjuter i Ja
09. Pošteni Ljudi
10. Mirko
11. Malo Veći
12. Crna Ovca
13. Poslednji u Nizu
14. Oštar Jezik
15. Kao Šarlo
16. 25° C

Download

Stuttgart Online (2012) - Prava Stvar


Tracklist:
01. Prava Stvar
02. O Komšijama
03. Krađa
04. Skeptik
05. Na Žici
06. Radna Verzija
07. Šta Ću Biti Kad Porastem
08. Ponekad Sreća Ulepša Dan
09. Toplo - Hladno
10. Planeta Mars
11. Akosenežuriš

Download

Stuttgart Online (2015) - Štutgart Na Vezi


Tracklsit:
01. Zašto Ćutiš Kada Mnogo Toga Znaš (ft. Oliver Svilan)
02. Da Je Nađe (ft. Dragan Knežević)
03. Bolje Da Mi Veruješ Na Reč (ft. Demir Ahmetović)
04. Najbolji Sin (ft. Demir Ahmetović)
05. Korak Dalje (ft. Cane, Bomla i Mikša)
06. Ljudi Od Reči
07. YU Rock

Download

Malehookers (2009) - Muški Svijet


Tracklist:
01. Sex Bomba Ne Postoji
02. Ona Je Provela Noć S Njom
03. Nekompatibilan
04. Ubijam Te
05. Bolje Da Ovdje Ostanemo Sami
06. Rane
07. Zagrebačko Zlo
08. Ugašeni Vulkan
09. Plijen
10. Ovo Je Džungla
11. Najgora
12. Muški Svijet

Download 

sevdahBABY (2017) - Da Dignem Ruke (Singl)



Vesna Kartuš (1979) - Za Ljubav Ne Treba Škola (Singl)


Tracklist:
01. Za Ljubav Ne Treba Škola
02. Pili Smo Coca Colu

Download

Monteniggers (1996) - Tajna Marenda


Tracklist:
01. Pasji Pas
02. Ducka Diesel
03. Pop
04. Psycho
05. Đekna
06. Bljump
07. Lorry
08. Mala Plava
09. Mladi Pistolero
10. Pismo

Download

Hypnotized (2013) - Nema Nazad


Tracklist:
01. Lela Vranjanka
02. Neću Neću Dijamante
03. Jesen U Mom Sokaku
04. Dva Smo Sveta Različita
05. Lubenica
06. Prazna Čaša Na Mom Stolu
07. Ti Ne Ličiš Ni Na Jednu
08. Dotako Sam Dno Života
09. Pijem

Download

Ti, Ja I Moja Mama (2017) - Teška Kao Dno (Singl)





Duško Lokin (1988) - Oči Pune Suza


Tracklist:
01. Oči Pune Suza
02. Ja Nemam U Životu Što Izgubiti
03. Idi Iz Mog Života
04. Samo Suze, Samo Bol
05. Ženo Bijela, Noć Te Kune
06. Proklinj'o Sam Sudbinu
07. Svirači
08. Ako Vide Sve, Oči Božje
09. Hej, Živote, Lopove
10. To Je Ona Ljubav Prava

Download 

4M - (1962) - Zelena Polja (EP)


Tracklist:
01. Zelena Polja (Greenfields)
02. Coconut Woman
03. Adam I Eva (Adam And Eve)
04. Ljubav Prekrivena Snijegom

Download 

Sanjari (1979) - Volio Sam Oči Tvoje (Singl)



Tracklist:
01. Volio Sam Oči Tvoje
02. Suze

Download 

Stranci (1979) - O, Siroče (Singl)


Tracklist:
01. O, Siroče
02. Tvoj Sam Rob

Download 

Sassja (2015) - Taktički Praktično



Tracklist:
01. Taktički Praktično
02. Ragga nas (feat. Frenkie)
03. Za raju
04. Clash
05. Nema pritiska
06. Trepere mi živci (feat. Who See)
07. Etikete (feat. Remi)
08. Instinkt
09. MC
10. PMS
11. Nemam vremena
12. Jemen
13. Dub o parama

Download

utorak, 13. veljače 2018.

Shaderwan Code (2017) - Ah, Što Ćemo Ljubav Kriti


Tracklist:
01. Ah, Što Ćemo Ljubav Kriti
02. Akšam
03. Sejdefu Majka Buđaše
04. Jano Mori
05. Hej Munira
06. Molitva
07. Ya Rabbi
08. Put Kestena - Soundtrack
09. Kraj Tanana Šadrvana
10. Akšam - Soundtrack
11. Kraj Potoka Bistre Vode

Bonus "Shaderwan Code - Kad Procvatu Behari"

Download

Zoran Simjanović (2006) - Pop & Rock 2 Pesme Iz Filmova


Tracklist:
01. Oliver Dragojević - Nek Nas Sete - Boško Buha
02. Bata Živojinović - Ljubav Ah Ljubav Je To - Balkan Ekspres 2
03. Olgica Komlenić - Signore Signore - Dvije Polovine Srca
04. Anica Dobra - Dukat - Balkan Ekspres 2
05. Zoran Simjanović - Everlasting Love - Lepota Poroka (ft. Olivera Krpan)
06. Olivera Marković - Ta Tvoja Munt Harmonika - Balkan Ekspres 1 (ft. Bora 
      Todorović)
07. Dado Topić - Floyd - Nacionalna Klasa
08. Toma Zdravković - Maramica Markizet - Balkan Ekspres 1
09. Zumreta Midžić - Zuzi - Hoby - Nacionalna Klasa
10. Olivera Marković - Ljubav Ah Ljubav Je To - Balkan Ekspres 1
11. Zoran Simjanović - Dođi Dođi - Urnebesna Tragedija (ft. Aleksandar 
      Vasiljević)
12. Lidija Kodrič - Poslednji Tango - Balkan Ekspres 2 (ft. Anica Dobra)
13. Zoran Simjanović - Baby - Neka Druga Žena
14. Olivera Marković - Dukat - Balkan Ekspres 2 (ft. Bora Todorović)
15. Laboratorija Zvuka I Milana Vranešević - Mirišem - Nacionalna Klasa
16. Zoran Simjanović - Kad Bi Sreća Znala - Balkan Ekspres 2 (ft. Lidija 
      Kodrič)
17. Slađana Milošević - Imam Sve - Nacionalna Klasa
18. Dragan Živković Tozovac - Frida - Balkan Ekspres 2
19. Ana Sofrenović - Someone Else's Land - Tuda Amerika
20. Zoran Simjanović - Lilijana Lili - Balkan Ekspres 2 (ft. Dragan Živković      
      Tozovac)

Download

Zoran Simjanović (2006) - Pop & Rock 1 Pesme Iz Filmova


Tracklist:
01. Bisera Veletanlić - Sjaj U Očima - Sjaj U Očima
02. Zoran Simjanović - Žal U Noći - Specijalno Vaspitanje
03. Aleksandar Marković - Venecija Cara Mia - Anđeo Čuvar
04. Oliver Dragojević - Zašto - Nacionalna Klasa
05. Tanja Bošković - Dukat - Balkan Ekspres 1
06. Zoran Simjanović - My Darling - Lepota Poroka
07. Zoran Simjanović - Lilijana Lili - Balkan Ekspres 1 (ft. Toma Zdravkovic)
08. Zoran Simjanović - Đavo Nad Balkanom - Bure Baruta
09. Zoran Simjanović - Love Me - Tajvanska Kanasta
10. Zoran Simjanović - Ja Žudim - Balkan Ekspres 1 (ft. Toma Zdravković)
11. Oliver Mandić - I Cvećke I Zloće - Nacionalna Klasa
12. Lidija Kodrič - Ta Tvoja Munt Harmonika - Balkan Ekspres 1 (ft. Anica         
      Dobra, Aleksandar Berček)
13. Grupa Sjaj - U...Ča Ča Ča - Sjaj U Očima (Instrumental)
14. Mija Aleksić - Tango Argentino - Tango Argentino
15. Nikolina Radoš - Da Ima Čuda - Uroš Blesavi
16. Lidija Kodrič - Šubi Dubi - Balkan Ekspres 2 (ft. Anica Dobra)
17. Olgica Komlenić - Pikolina - Dvije Polovine Srca
18. Zoran Simjanović - Poslednji Tango - Balkan Ekspres 1 (ft. Tanja Bošković)
19. Pera Božović - Moja Zemlja Se Zove - Balkanska Braća
20. Anica Dobra - Ljubav Ah Ljubav Je to Ženska - Balkan Ekspres 2

Download

Marko Perković Thompson Unofficial Album Collection Vol. 02





Marko Perković Thompson Unofficial Album Collection Vol. 02

  • Marko Perković Thompson (2006) - Bilo Jednom U Hrvatskoj
  • Marko Perković Thompson (2007) - Bilo Jednom U Hrvatskoj • Split - Stari Plac
  • Marko Perković Thompson (2008) - Druga Strana
  • Marko Perković Thompson (2011) - Glazba Iz Filma Josef
  • Marko Perković Thompson (2013) - Oluja (Promo Singl)
  • Marko Perković Thompson (2013) - Ora Et Labora
  • Marko Perković Thompson (2013) - Poljud Live Ora Et Labora
  • Marko Perković Thompson (2014) - Samo Je Ljubav Tajna Dvaju Svjetova (Promo Singl)

Marko Perković Thompson Unofficial Album Collection Vol. 01





Marko Perković Thompson Unofficial Album Collection Vol. 01

  • Marko Perković Thompson (1992) - Bojna Čavoglave (Singl)
  • Marko Perković Thompson (1992) - Moli Mala
  • Marko Perković Thompson (1995) - Vrijeme Škorpiona
  • Marko Perković Thompson (1996) - Geni Kameni
  • Marko Perković Thompson (1998) - Vjetar S Dinare
  • Marko Perković Thompson (2002) - E, Moj Narode
  • Marko Perković Thompson (2003) - Sve Najbolje (1991. - 2003.)

nedjelja, 11. veljače 2018.

Zoran Predin & Matija Dedić (2011) - Tragovi U Sjeti


Tracklist:
01. Još Jedan Prođe Dan
02. Jesen U Meni
03. Te Noći Kad Umrem
04. Magla
05. Ti Si Mi U Krvi
06. Tvoje Nježne Godine
07. Azra
08. Šta Bi Mi Bez Nas
09. Što Te Nema
10. Galeb I Ja
11. Priča O Vasi Ladačkom
12. A Sad Adio

Download

Zoran Predin & Matija Dedić (2016) - Tragovi U Sjeti 2


Tracklist:
01. Moja Voda
02. Sve Što Želim U Ovom Trenutku
03. Nadvožnjak Za Trnje
04. Šta Će Mi Život
05. Gdje Poljupci Krote Lava
06. Zažmuri
07. Čekaj Me
08. Lela Vranjanka
09. Potraži Me U Predgrađu
10. Nebeska Tema
11. Odmah Kaži Da
12. Odlazak

Download

subota, 10. veljače 2018.

Jarboli Unofficial Album Collection Vol. 02




Jarboli Unofficial Album Collection Vol. 02

  • Jarboli (2005) - Jedan Čovek, Jedna Rezolucija
  • Jarboli (2006) - Buđanje Proleća
  • Jarboli (2011) - Zabava
  • Jarboli (2014) - Podrska Je Važna

Jarboli Unofficial Album Collection Vol. 01




Jarboli Unofficial Album Collection Vol. 01

  • Jarboli (1996) - Čizmanoga
  • Jarboli (1999) - Dobrodošli
  • Jarboli (2000) - Samo Ponekad (EP)
  • Jarboli (2001) - Suvišna Sloboda
  • Jarboli (2003) - Uslovna Sloboda (EP)

Judette (2016) - 27


Tracklist:
01. Lijepa Laž
02. U Mrak
03. Voli Me
04. Neki Drugi Gradovi
05. Žuti Vlak
06. Bez Tebe
07. 27
08. Vjerujem
09. Rio
10. Kraj
11. Za Kraj
12. Divan Svijet

Download

Gatuzo Diskografija (2006-2017)





Gatuzo Diskografija (2006-2017)

  • Gatuzo (2006) - Temelji (EP)
  • Gatuzo (2007) - Noge - Ruke - Glave
  • Gatuzo (2009) - Gatuzo
  • Gatuzo (2013) - Gdje Idemo
  • Gatuzo (2014) - Megalomania
  • Gatuzo (2017) - Ima Li Te (Singl)