petak, 25. svibnja 2018.

Let 3 Unofficial Album Collection Vol. 02





Let 3 Diskografija (2005-2016)

  • Let 3 (2005) - Rado Ide Srbin U Vojnike (Pička) (EP)
  • Let 3 (2009) - Živa Pička
  • Let 3 (2013) - Kurcem Do Vjere - Thank You, Lord
  • Let 3 (2014) - Antenaplugged
  • Let 3 (2016) - Angela Merkel See
  • Damir Martinović Mrle I Ivanka Mazurkijević (2013) - Muzika Iz Filma Kauboji
  • Damir Martinović Mrle I Ivanka Mazurkijević (2016) - Colors

Let 3 Unofficial Album Collection Vol. 01





Let 3 Diskografija (1989-2005)
  • Let 3 (1989) - Two Dogs Fuckin'
  • Let 3 (1991) - El Desperado
  • Let 3 (1994) - Kontinentio (EP)
  • Let 3 (1994) - Peace
  • Let 3 (1996) - Živi Kurac
  • Let 3 (1997) - Nečuveno
  • Let 3 (2000) - Jedina
  • Let 3 (2005) - Bombardiranje Srbije I Čačka

četvrtak, 24. svibnja 2018.

Šajeta Unofficial Album Collection Vol. 01





Šajeta Diskografija (1994-2003)

  • Šajeta (1994) - Čestitke I Aplauzi
  • Šajeta (1996) - Blues Berača Šparuga
  • Šajeta (1997) - Božja Beseda I Vrajže Delo
  • Šajeta (1999) - Šajonara - The Best Of
  • Sajeta (2000) - Istradamus Vulgaris
  • Šajeta (2003) - Doba Vodenjaka

srijeda, 23. svibnja 2018.

Razni Izvođači (2015) - Music of Croatia The Best of Urban Love Songs


Tracklist:
01. Svadbas - Pričaj Mi O Ljubavi
02. Pips Chips & Videoclips - Porculan
03. Letu Štuke - Mjesto Za Dvoje
04. Edo Maajka - To Mora Da Je Ljubav (ft. Remi)
05. TBF - Lud za njom
06. Gin Cooler - Držiš Me Za Ruku
07. Quasarr - Ti
08. Radio Luksemburg - Ako Nemam Te
09. Elemental - Bolji Si
10. Priki - Njen Sam
11. Ramirez - Ponekad
12. Sane - Mi
13. Pink Studio - Zadnja Stvar

Download 

utorak, 22. svibnja 2018.

Neno Belan Unofficial Album Collection




Neno Belan Diskografija (1993-2018)

  • Neno Belan (1993) - Vino Noći
  • Neno Belan (1994) - Split Reggae Beat (Singl)
  • Neno Belan (1995) - Dolazi Ljubav
  • Neno Belan (1997) - Južnjačka Utjeha
  • Neno Belan (2010) - Sve Za Nju (Singl)
  • Neno Belan (2016) - Matilda • Original Sound Track
  • Neno Belan (2018) - Soundtrack Predstave Povratak Filipa Latinovića

Neno Belan & Fiumens Unofficial Album Collection





Neno Belan & Fiumens Diskografija (2002-2016)

  • Neno Belan & Fiumens (2002) - Luna & Stelle
  • Neno Belan & Fiumens (2007) - Rijeka Snova
  • Neno Belan & Fiumens (2009) - Tvornica Snova
  • Neno Belan & Fiumens (2012) - Oceani Ljubavi
  • Neno Belan & Fiumens (2016) - Sanjaj!

nedjelja, 20. svibnja 2018.

Đavoli Unofficial Album Collection





Đavoli Diskografija (1986-2016)

  • Đavoli (1986) - Ljubav I Moda
  • Đavoli (1987) - Hallo Lulu 22
  • Đavoli (1988) - Ostani Uz Mene
  • Đavoli (1991) - Rock Galama (Singl)
  • Đavoli (1994) - Balade - Kada Se Nađem U Predjelu Noći
  • Đavoli (1998) - Space Twist
  • Đavoli (2016) - Studio M & Kulušić Live

Mel Camino Unofficial Album Collection




Mel Camino Diskografija (2010-2018)

  • Mel Camino (2010) - Kapadokija
  • Mel Camino (2013) - Kolumbo Svoje Duše
  • Mel Camino (2014) - Avion Bez Uzletne Piste
  • Mel Camino (2018) - Kad Sad!

subota, 19. svibnja 2018.

Mel Camino (2014) - Avion Bez Uzletne Piste


Tracklist:
01. Tvoja Privatna Utopija
02. Zov Šume
03. U Magli Od Vanilije
04. Pračovjek U Raketi
05. Avion Bez Uzletne Piste
06. Slobodan
07. Od Čovjeka Je Nastao Majmun
08. Ivani
09. Homo Homini Lupus
10. El Dorado

Download 

Mel Camino (2013) - Kolumbo Svoje Duše


Tracklist:
01. Raznesene Misli
02. U Ritmu Zemljinog Srca
03. Bezbroj Života U Jednom
04. Iza Nevidljivih Rešetaka
05. Moderan
06. Prisutno Neprisutan
07. Kolumbo Svoje Duše
08. Uživo S Vikse
09. Fukozov
10. Tradicija Anakonda
11. Vo-Ma-Ni-No-Ma-Ta-Me-Na-No
12. Alge I Kamenje

Download 

Mel Camino (2010) - Kapadokija


Tracklist:
01. U Toplini Kreveta
02. Glava Puna Oblaka
03. Ona Shvaća
04. Vjetropir
05. Borba Vraga I Anđela
06. Umorna Od Svega
07. Gospodar Svojih Proljeća
08. Zaljubljeni Mrtvac
09. Zvona Opuštanja
10. Kad Bi' Barem Imao Harem
11. Lolita U Finskoj Šumi
12. Jesenji Sunčan Dan
13. Krtice

Download 

četvrtak, 17. svibnja 2018.

E-Play Unofficial Album Collection




E-Play Diskografija (2000-2018)

  • E-Play (2000) - E-Play
  • E-Play (2005) - Crime
  • E-Play (2009) - Drago Mi Je Da Smo Se Upoznali
  • E-Play (2013) - Obični Ljudi
  • E-Play (2018) - Sloboda

Viktor Đerek (2014) - Artpop (Singl)



Download

Klemen Klemen (2018) - Mrdaj (Singl)



Vesna Kartuš (1979) - Za Ljubav Ne Treba Škola (Singl)


Tracklist:
01. Za Ljubav Ne Treba Škola
02. Pili Smo Coca Colu

Download 

Orest (2015) - Iza Ogledala


Tracklsit:
01. Alkohol
02. Organe Mi Daj
03. Srce
04. Moj Život Je Mala Greška
05. Strah
06. Heroin
07. Iza Ogledala
08. Ogledalo
09. Vernik
10. Kap Sa Neba

Downlaod

Night Shift (2002) - Undercovers


Tracklist:
01. No Ordinary Love
02. Here Comes The Rain Again
03. Golden Brown
04. Digging In The Dirt
05. Tainted Love
06. Missing
07. Break On Through
08. Livin' La Vida Loca
09. When Doves Cry
10. Sign Your Name

Download 

utorak, 15. svibnja 2018.

Jinx Unofficial Album Collection Vol. 02




Jinx Diskografija (2007-2017)

  • Jinx (2007) - Na Zapadu
  • Jinx (2007) - Retro Plus
  • Jinx (2008) - Jinx Live
  • Jinx (2010) - Diksilend
  • Jinx (2017) - Pogrebi & pomiriši

Download  

Jinx Unofficial Album Collection Vol. 01




Jinx Diskografija (1995-2002)
  • Jinx (1995) - Sextaszy
  • Jinx (1997) - Second Hand
  • Jinx (1999) - Pompei (Ljetna Ploča Katastrofe)
  • Jinx (2001) - Avantura Počinje
  • Jinx (2002) - Best Of Jinx Retro

Atheist Rap Unofficial Album Collection





Atheist Rap Diskografija (1993-2016)

  • Atheist Rap (1993) - Maori I Crni Gonzales
  • Atheist Rap (1995) - Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete
  • Atheist Rap (1998) - II Liga Zapad
  • Atheist Rap (2001) - Predsednici Predsedništva Predsednika
  • Atheist Rap (2005) - Osveta Crnog Gonzalesa
  • Atheist Rap (2009) - Priče Matorih Pokvarenjaka
  • Atheist Rap (2016) - Überlauf

ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

Kristali Unofficial Album Collection




Kristali Diskografija (1994-2013)

  • Kristali (1994) - Kristali
  • Kristali (1997) - Dolina Ljubavi
  • Kristali (2001) - Sve Što Dolazi
  • Kristali (2004) - Live@Studio6
  • Kristali (2013) - Samo Bluz