subota, 20. siječnja 2018.

Rizol (2016) - Strategija


Tracklist:
01. Lice
02. Strah
03. Note
04. Oni
05. San
06. Jutro
07. Dar
08. Svijet
09. Sugestija
10. Strast
11. Život
12. Pogrešan
13. Kiša

Download

Vizelj (2017) - Naj Bolji


Tracklist:
01. Nosorog
02. Glamurozno Mononukleozni
03. Bubnjar
04. Long Way Down to Banatski Sokolac
05. Le Killing Floor (Jimi Hendrix Cover)
06. Kafa I Cigare
07. Idemo Gore
08. Mamuze
09. Kao Deca
10. Ritam Mašina
11. Kralj Hors
12. Mrzim Narodnjake
13. Glamurozno Mononukleozni (Remix by Pandorum)

Download

petak, 19. siječnja 2018.

Marčelo (2005) - Puzzle Shock!


Tracklist:
01. Sve Oke
02. Šarada
03. Senke
04. Pozerište
05. Geto
06. Otkucaji (ft. Sky Wikluh)
07. Uskurativna
08. Gola Vera (ft. X-Centar)
09. Nedođija BB
10. Novi Vavilon (ft. Miljan Džunić)
11. Ziljave # (ft. Škabo,Ajs Nigrutin)
12. Više
13. Sveti Bes
14. Filter (ft. Flip-Flop, Ministar Lingvista, Timjah)
15. Kola
16. Rekvijem (ft. Remi)

Download

Dino Merlin Diskografija (1993-2014)


Dino Merlin Diskografija (1993-2014)

  • Dino Merlin (1993) - Moja Bogda Sna
  • Dino Merlin (1995) - Fotografija
  • Dino Merlin (1997) - Ljubav Je (Sa Svojim Gostima)
  • Dino Merlin (2000) - Sredinom
  • Dino Merlin (2004) - Burek
  • Dino Merlin (2008) - Ispočetka
  • Dino Merlin (2014) - Hotel Nacional

Merlin Diskografija (1985-1990)


Merlin Diskografija (1985-1990)

  • Merlin Diskografija (1985-1990)
  • Merlin (1986) - Teško Meni Sa Tobom, A Još Teže Bez Tebe
  • Merlin (1987) - Merlin
  • Merlin (1989) - Nešto Lijepo Treba Da Se Desi
  • Merlin (1990) - Peta Strana Svijeta

Amira Medunjanin Diskografija (2004-214)


Amira Medunjanin (2004) - Rosa
Tracklist:
01. U Đul Bašći
02. Jutros Mi Je Ruža Procvjetala
03. Mene Majka Jednu Ima
04. Si Zaljubiv Edno Momće
05. Blaguno Dejće Mori
06. Kraj Potoka Bistre Vode
07. Mita, Bekrija
08. Zajdi, Zajdi
09. Mujo Đogu Po Mejdanu Voda
10. Bogata Sam, Imam Svega
11. Da Sam Pti­ca
12. Sinoć Meni Prođe Ašiklija

Amira Medunjanin (2009) - Live
Tracklist:
01. Imam Jednu Želju
02. Zemi Me Zemi
03. More Soko Pije
04. Kales Bre Andjo
05. Dvore Gradi Komadina Mujo
06. Ah Što Ćemo Ljubav Kriti
07. Stade Se Cvijeće Rosom Kititi
08. Si Zaljubi Edno Momče

Amira Medunjanin (2010) - Zumra
Tracklist:
01. Kradem Ti Se
02. Mujo...
03. ...Kuje
04. Sevdah
05. Mehmeda Majka Budila
06. Kaleš Bre Ando
07. Karanfil Se Na Put Sprema
08. Gde Si Dušo Gde Si Rano
09. Simbil Cveĉe
10. Zošto Si Me Majko Rodila
11. Mito Bekrijo
12. Bogata Sam Imam Svega
13. Okreni Se Niz Dul Bašču
14. Jo Hanino Tu Hanina

Amira Medunjanin (2011) - Amulette
Tracklist:
01. Bele Ruže
02. Zemi Me Zemi
03. Prošeta Se Jovanka Kumanovka
04. Kafu Mi Draga Ispeci
05. Grana Od Bora
06. Jano Mori
07. Oj Ti Momče Ohrigjanče
08. Omer Beže
09. Kad Puhnuše Sabahzorski Vjetrovi
10. Marijo Deli Bela Kumrijo

Amira Medunjanin (2014) - Silk & Stone
Tracklist:
01. Eleno Kerko
02. Čula Jesam Da Se Dragi Ženi
03. Kradem Ti Se U Večeri
04. Iz Banju Ide Šejtan Devojče
05. Sejdefu Majka Buđaše
06. Ima Dana
07. Ajde Da Li Znaeš, Pametiš Milice
08. Što Te Nema
09. Telal Viče

Download

četvrtak, 18. siječnja 2018.

Lačni Franz (2017) - Akustična Pusa


Tracklist:
01. Koji S Vjetrom Pjevaju
02. Moj Imidž I Ja
03. Da Sreli Se Nismo
04. Kada Smijem Se U Snu
05. Napuni Mi Čašu
06. Vaterpolisti Bez Struje
07. Akustična Pusa
08. Tango Ludosti
09. Kada Padne Mrak
10. Svakog Petka U Dva

Download

srijeda, 17. siječnja 2018.

Sassja (2017) - No Problemo


Tracklist:
01. Klikat
02. Mahale
03. Nek je ziva glava
04. Beton
05. No Problemo
06. Savana
07. Ništa
08. Njemica
09. Stube
10. S Njom

Download

utorak, 16. siječnja 2018.

TBF Diskografija (1997-2015)



TBF Diskografija Part I (1997-2007)

  • TBF (1997) - Ping-Pong - Umjetnost Zdravog Đira
  • TBF (2000) - Uskladimo Toplomjere
  • TBF (2004) - Maxon Universal
  • TBF (2007) - Galerija Tutnplok



TBF Diskografija Part I (2010-2015)

  • TBF (2010) - Perpetuum Fritule  TBF - Unplugged
  • TBF (2011) - Nostalgično Fantastično
  • TBF (2011) - Pistaccio Metallic
  • TBF (2015) - Danas Sutra

nedjelja, 14. siječnja 2018.

Žen (2017) - Sunčani Ljudi


Tracklist:
01. A Gdje Su Staze
02. Pusti Me Da Hodam
03. Jugomental
04. Četiri Tri Pet Dva
05. Opet Gange
06. Sonična Taktika
07. Tijelo Zna
08. Lov Na Crne Tipke

Download

Zoster (2014) - Srce Uzavrelo


Tracklist:
01. Gavrilo
02. Brod Koji Tone
03. Ko Kain I Abel
04. Ja Znam Da Izgledam
05. Plačeš
06. Sudbina
07. Mi Nemamo Neprijatelje
08. Volio Sam Te
09. Osjećam Se
10. Brodom Koji Tone

Download

subota, 13. siječnja 2018.

Nikola Nešković (2017) - Zapevaj (EP)


Tracklist:
01. Enzimi
02. Meka Postelja
03. Avganistan
04. Simon Vejl

Download

Anton i Hevi Hipi Bejbi (2017) - Rečeno, Učinjeno Ili Ne, Od Toga Sve Zavisi!


Tracklist:
01. Više Nego Što Ti Pripada
02. Suvišni
03. Verovati Je Lako
04. Malo Šta
05. Brate
06. Tako Dragoceno
07. Junk
08. Biće Ono Što Jeste
09. Lice
10. Parče

Download

Debeli Precjednik / Fat Prezident (2012) - Bruto Slavo - VBK


Tracklist:
01. Enemies
02. Music Saves
03. Heroes Of Today
04. Against The Opposite
05. Young And Angry Men
06. Bottle In The Mouth
07. Brave Souls
08. Nothing Gold
09. Calvary
10. Peter Pan Syndrome
11. One Book
12. Kinda Like Pegboy, But Not That Good
13. Zaboravi
14. Puška Ne Ubija Ljude
15. Moja Su Koljena Umorna Od Moljenja

Download

Vrisak Generacije (2002) - Friendshit


Tracklist:
01. My Town
02. Jutarnja
03. She
04. My Girl
05. Forever Fight
06. No Need
07. Clouds In My Mind
08. Go Fuck Yourself
09. Spokoj
10. Today

ZippyShare

Slaptrap (2008) - Mlad I Perspektivan


Tracklsit:
01. Komentator
02. Prodaj Se
03. Funk Antena
04. Svako Ima Nešto Da Objasni
05. Znak Pored Puta
06. Prigradski Superstar
07. Majke Mi
08. Apač I Lasta Iz Fis Mola
09. Ljubavna
10. Ja Nisam Lenj
11. Neprilagođen
12. Opasne Devojke
13. Dilema

Download

Renman (1998) - Me 'N' My Body J.C


Tracklist:
01. Intro
02. Mala Ima Dobar Bady
03. Jamajca
04. No1 Funk Sun
05. Lomi Ga Babe
06. Sweat Ass
07. Lijepe Žene Prolaze Kroz Grad
08. Pay Rent
09. Nemreš Bolivit
10. Vozimo Se
11. Not Guilty
12. Osječaj Me Prati Da Sam Fiju
13. Free 2 Go
14. Mercedes Benz
15. La Morte
16. Stilska Mafija
17. Pozdrav
18. Nemreš Bolivit '98

Download

Renman (1996) - Lomi Ga Baby (EP)


Tracklsit:
01. Intro (Street Scene)
02. Lomi Ga Baby (Strictly Business Edit) (ft. Divas)
03. Uberi Funky (Uberi Metakedit)
04. Nemrešbolivit (Bolivit Edit)
05. Lomi Ga Baby (Make Your Own M.F. Rap)

Download

petak, 12. siječnja 2018.

Bitipatibi (2017) - Lešnici Divlji 2


Tracklist:
01. Mali Betmeni
02. Lešnici Divlji
03. Okean
04 Pesma Beogradu
05. Glečeri
06. Galaksija
07. Gluposti
08. Dušo
09. Jagode

Download

ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Psi (2017) - Tik Tak


Tracklist:
01. Intro PSI
02. Seti Se Seti
03. Plavo Svetlo
04. Noć
05. Bolujem Ja
06. Leptir
07. Tu Gde Zvoniš
08. Vreme Je
09. Tik Tak
10. Napred Nazad

Download

nedjelja, 7. siječnja 2018.

subota, 6. siječnja 2018.

Frenkie, Kontra, Indigo (2017) - Egzil


Tracklist:
01. Tugy Plaky
02. 4 Zida
03. Đe Će Ko
04. Repat S Rajom
05. Teorija Zavjese
06. Testament
07. Egzil
08. Molotov
09. Motaj Kablove
10. Tupakamaru
11. Baš Svi
12. Sad Bi Htjela
13. San

Download

Pravila Igre (2017) - Nebo Na Mojoj Strani


Tracklist:
01. Nebo Na Mojoj Strani
02. Okovano Srce
03. Kamen Na Duši
04. Poljubac Sreće
05. Ako
06. Na Ulazu
07. Lijek Za Besane Noći
08. Na Tvojim Usnama
09. Pogledaj Me
10. Zagrli Me
11. Na Tvojim Usnama (Dj Nole & Dj Mika Remix)
12. Nebo Na Mojoj Strani

Download

Letu Štuke (2017) - The Best Of


Tracklist:
01. Pero Papacoder
02. Ulice
03. U Ovom Svijetu
04. Paranoja
05. Minimalizam
06. Tesla
07. Brojevi Računa
08. Nikog Nema Tu
09. Nekad Kad Poželim
10. Sunce
11. Sami
12. Bella Donna
13. Signali
14. Šutiš
15. Mjesto Za Dvoje
16. A Kada Boli
17. Kao Na Zapad
18. Padaj

Download

Animatori (1998) - K.B. & The Footballers


Tracklist:
01. Crvena Magla
02. Tajne
03. Je Li Otkrivena Amerika
04. Sjeti Me Se
05. Treba Li Ti Žena
06. Kako Bih Dobar Ubojica Mogao Postati!
07. Mir
08. U Šume, Za Bregove
09. Vatra I Zemlja

Download

Afion (2008) - Čudni Svati


Tracklist:
01. Tica Moja
02. Karanfile
03. Malkite Momi
04. Ptica Vuga
05. Čerkica
06. Mitra Delija
07. Zvečer
08. Dizala Skuto
09. Lozena Devojko
10. Zablealo
11. Pomniš Li...
12. Čula Jesam

Download

Letu Štuke (2008) - Proteini I Ugljikohidrati


Tracklist:
01. Paranoja
02. Glava U Oblacima
03. Proteini Ugljikohidrati
04. Sami
05. Poljubi Je Dok Spava
06. F.G.R.
07. Muzika
08. Belladona
09. Psycho
10. Tesla
11. Mali
12. Nekad Kad Poželim

Download

petak, 5. siječnja 2018.

Letu Štuke (2005) - Letu Štuke


Tracklist:
01. Mjesto Za Dvoje
02. Gorile U Magli
03. Minimalizam
04. Pero Papakoder
05. Grad Bez Boje
06. Ulice
07. Tuga
08. Signali
09. Šutiš
10. Sunce
11. Kredenci
12. Tepsija
13. Kao Na Zapad
14. Zagrljaj

Download

Od Srca (1992) - Hiljade Milja Između Nas


Tracklist:
01. Sladoled
02. Ti Si Muzika
03. Dok Tope Se Snegovi
04. Ne Obraćaj Pažnju...
05. Anđela
06. Kaži Kad
07. Tebe Sam Sanjao ...
08. Nebo Je Krivo Za Sve
09. Venera I Mars

Download

Zona Iskljuchenja (2008) - 13. Soba

Tracklist:
01. Sueño De Guitarra
02. Španija
03. Novo Vrijeme
04. Emina
05. Grad
06. Prvi I Posljednji Dan
07. Super Mario
08. Tišina
09. Poslušaj Pjesmu Pod Red. Br. 8.
10. Sam
11. Vila
12. Klaun
13. Boje Jeseni

Download

četvrtak, 4. siječnja 2018.

Zona Iskljuchenja (2006) - Vakat Je


Tracklist:
01. Ljubav
02. Bez Odraza
03. Jutro Mijenja Sve
04. Ikar
05. Putnik
06. Oči Moje
07. Dok Se Skrivaš
08. Lijepa Moja
09. Ništa Dobro
10. Na Kraju

Download

srijeda, 3. siječnja 2018.

Zona Iskljuchenja (2016) - Trenutak, Sat, Godina


Tracklist:
01. Zauvijek Mlad
02. Sve Što Tebe Dotakne
03. Vila (Unplugged)
04. Kad Sakriju Nas Bore
05. Moj Svijet
06. Priča
07. Ginger
08. Sav Taj Smrad
09. Trenutak Sat Il' Godina

Download

Shaderwan Code (2017) - Ah, Što Ćemo Ljubav Kriti


Tracklist:
01. Ah, Što Ćemo Ljubav Kriti
02. Akšam
03. Sejdefu Majka Buđaše
04. Jano Mori
05. Hej Munira
06. Molitva
07. Ya Rabbi
08. Put Kestena - Soundtrack
09. Kraj Tanana Šadrvana
10. Akšam - Soundtrack
11. Kraj Potoka Bistre Vode

Download

utorak, 2. siječnja 2018.

Anja Šovagović (1999) - ! Ko će Mi Zabranit'


Tracklist:
01. ! Ko Će Mi Zabranit'
02. Golubica
03. Pletenice
04. Oj, Sokole!
05. Do 2 Konja
06. Svaka Kocka 'oće
07. Diko Moja
08. Oj, Savice
09. Jazz Pletenice
10. Predite, Prelje

Download

Šaht (2001) - Gospoda Drugovi


Tracklist:
01. Preobraženje
02. Dečko Iz Džankovca
03. Crna Ruka
04. Braća 1
05. Nedelja Kod Miki Mausa
06. Sponzor Šampiona
07. Raspad
08. Onaj Što Se Menja
09. San
10. Stranac U Svome Gradu
11. Degenerik
12. Braća 2
13. Tvoj Sistem
14. Pekinška Patka
15. Je L' Moja (Tvoja Je, Tvoja!)

Bonus - Live In SKC
01. Braća 2
02. Onaj Što Se Menja
03. Ja Sam Najveći!
04. Crna Ruka
05. Braća 1
06. Ti Želiš Oi!
07. Nedelja Kod Miki - Mausa
08. San
09. Beograd
10. Degenerik
11. Srbija Pripada Nama
12. Tvoj Sistem
13. Marš Odavde Šabane!
14. Raspad

Download

Quasarr (2007) - Quasar


Tracklsit:
01. Ti
02. Groove
03. Arpeggio
04. Ideje
05. Snovi
06. Lili
07. Jednostavno Još
08. Laž
09. Neki Drugi Svijet
10. Vilma

Download

Duo Niko-Bego (1972) - Pjesma Umjesto Cvijeća (Singl)


Tracklsit:
01. Pjesma Umjesto Cvijeća
02. Bolno Srce Plače

Download

ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Karizma (1988) - Vreme Je Za Nas


Tracklist:
01. Noćas
02. Vrati Se
03. Ne Želimo Kraj
04. Ti Si Prošla Kao San
05. U Noći Bez Sna
06. Daj Mi
07. Bez Tebe
08. Vreme Je..
09. Ko Sam Ja
10. Malena

Download

Mia Dimšić (2017) - Život Nije Siv


Tracklist:
01. Budi Mi Blizu
02. Život Nije Siv
03. Nije Važno
04. Bezimeni
05. Sanjaj Me
06. Do Posljednjeg Retka
07. Svjetionik
08. Kiša
09. Slobodna
10. Pieces Of The Puzzle

Download

Karizma (1991) - U Snovima



Tracklist:
01. Ti Si Ta
02. Priđi Bliže
03. Nađi Me
04. Devojko, Volim To
05. Lutam Sam
06. U Snovima
07. Ljuljaj Me Nežno
08. Da Li Je Ovo Ljubav
09. Zov Ulice

Download

Onli Tu (2014) - Velike Riječi (Singl)




Onli Tu (2013) - Proljetna (Singl)





nedjelja, 31. prosinca 2017.

Treća Sreća (1979) - Gospođo, Ja Bih Rado (Singl)


Tracklist:
01. Gospođo, Ja Bih Rado
02. Zadnji Pozdrav Tvoj

Download

Karizma (2016) - Smej Se


Tracklist:
01. Uvod (instrumental)
02. Na Tvojim Rukama
03. Ritam Mi Daj (Takin Me Down)
04. Bebo
05. Pinokio
06. Ja Te Znam
07. Zrno Ljubavi
08. Nema Vremena
09. Ne Vredi Plakati
10. Smej Se
11. Dvojka
12. Oluje

Download

Triko (2017) - Atina Bojadži


Tracklist:
01. Kontrolni
02. Oblak
03. Triko
04. Ea E Ea
05. Mali Odmor
06. Avgust
07. Kosmoza
08. Sam
09. Tremolo
10. Vrisak

Download

Strah Od Džeki Čena (2017) - Strah Od Džeki Čena


Tracklist:
01. Zaboravljas
02. Kula
03. Amsterdam
04. Bluz 51
05. Slobodan dan
06. Džepovi
07. Plava Soba
08. Osvojio Sam Dan
09. Brisel

Download

Razni Izvođači (2017) - CMC Festival Vodice 2017


Tracklist:
Razni Izvođači (2017) - CMC Festival Vodice 2017 CD 1
01. Magazin - Žena, A Ne Broj
02. Željko Bebek
03. Jole - Rasipnik
04. Lidija Bačić - Glupačo Moja
05. Neda Ukraden - Favorit
06. Ivan Zak - Ničija
07. Nina Donelli - Ako, Ako
08. Luka Basi - Kombinacija
09. Luka Nižetić - Lagano
10. Nikolina Tomljanović - Neponovljivo
11. Max Hozić - Šta Bude Da Bude
12. Klapa Godimenti - Kad Bi Moga
13. Trio Gust - U Neveri Sreće
14. Zlatko Pejaković - Kaldrme I Jorgovani
15. Alen Nižetić - Ja Sam Te Volio
16. Jasmin Stavros - Mare Moja

Razni Izvođači (2017) - CMC Festival Vodice 2017 CD 2
01. Mia Dimšić - Bezimeni
02. Tonči & Madre Badessa - No Stress
03. Danijela Martinović - Nemam Mjeru
04. Mladen Grdović
05. Dražen Zečić - Ona Novu Ljubav Ima
06. TS Mejaši - Kažu Da Te Ženim
07. Klapa Contra
08. Slavonia Band - Mnoge Su Me Ljubile
09. Rialda - Ljubav Od Baruta
10. Ante Cash - Angelina Jolie
11. Maraaya - Sjaj
12. Lana Jurčević - Kim Kardashian
13. Ines Erbus - Tornado
14. Emina Arapović - Pobjednica
15. Adis Škaljo - Za Nas
16. David Temelkov - Ljubav Na Daljinu
17. Sergej Cetković - Nek Te Ljubav Dočeka

Download

Nadimač (2013) - Nejebanježivesile


Tracklist:
01. Nezaustavljiva Glad
02. Poslednji Pogled Sa Visine
03. Metod Skoka Na Glavu
04. Koma Sutra
05. Smrt Autoriteta
06. Grupna Terapija
07. Masturbatorski lakat
08. Grad Ispod Grada
09. Crna Reka
10. Silikonska Divljina
11. Vukodlak

Download

Kerber (2017) - Specijal


Tracklist:
01. Bolje Da Sam Druge Ljubio
02. Hajde Da Se Volimo
03. Kad Ljubav Izda (Svetlana)
04. Još Samo Ovu Noć Mi Daj
05. Čovek Od Meda
06. Seobe
07. Na Raskršću
08. Između Jave I Sna
09. Svet Se Brzo Okreće
10. Od Srca Daleko
11. Mama - Tata
12. Igraj Sad
13. Medena
14. Sanjam
15. Poslednja
16. Čudna Stvar
17. Pronađi Mesto (Zapis)

Download