nedjelja, 30. rujna 2018.

Srčani Udar Unofficial Album Collection




Srčani Udar Diskografija (2006-2018)

  • Srčani Udar (2006) - Mrtvo Hladno
  • Srčani Udar (2007) - Drugi Srčani Udar
  • Srčani Udar (2009) - Liturgija
  • Srčani Udar (2010) - Alfa I Omega
  • Srčani Udar (2012) - Moje Doline Sećanja
  • Srčani Udar (2017) - Poslednje Pismo
  • Srčani Udar (2018) - Hell No!
  • Srčani Udar (2018) - Osjećam Te Tu (Singl)

2 komentara:

  1. Odgovori
    1. Samo klikom na download i to je to. Link je bio istekao pa sam ga obnovio.

      Izbriši