četvrtak, 1. studenoga 2018.

Ekatarina Velika Diskografija (1984-2015)


Ekatarina Velika Diskografija (1984-2015)

  • Katarina II (1984) - Katarina II
  • Ekatarina Velika (1985) - Ekatarina Velika
  • Ekatarina Velika (1986) - 19LIVE86
  • Ekatarina Velika (1986) - S Vetrom Uz Lice
  • Ekatarina Velika (1987) - Ljubav
  • Ekatarina Velika (1989) - Samo Par Godina Za Nas
  • Ekatarina Velika (1991) - Dum Dum
  • Ekatarina Velika (1993) - Neko Nas Posmatra
  • Ekatarina Velika (1995) - The Best Of Ekatarina
  • Ekatarina Velika (1997) - Kao Nada, Kao Govor, Kao More
  • Ekatarina Velika (1997) - Live '88
  • Ekatarina Velika (2001) - Kao U Snu - Live '91
  • Ekatarina Velika (2001) - Najbolje Godine
  • Ekatarina Velika (2007) - EKV Revisited (By Firchie)
  • Ekatarina Velika (2015) - Iznad Grada


Degoo Part III  

Molbe za pojedinacne albume, koji se nalaze na linku "Unofficial Album Collection" ne prihvatam. Ako vam treba jedan od albuma, skinite cijeli part pa obrišite što vam ne treba. Lakše je vama skinuti nego meni postaviti.

Broj komentara: 5: